:: Pintaku Hasratku Cintaku ::

Archive for October, 2010

:: 30 Oktober…..~

……..السلام عليكم

Selamat Hari Lahir Ayien!!!….~

ohoo hoii… hari ni besday aku.. lalalalala~

Alhamdulillah…. Terima Kasih Allah kerana izinkan ku hidup untuk tahun ke 25 di bumimu ini…. thankz so much tu kwn2 yang wish kt fb, msj ke hp… terima kasih…~

org 1st yg wish ialah ABAHku… hehe.. awal 1hr… msj dia yg plg aku ingt smpi bila2…. nak share skit kt kamu2 smua….

🙂 Abah – (gmbr kek) Happy birthday, semoga dipnjngkn umor, dmurajkan rezeki,bersabar dengan        dugaan ALLAH, jgn tinggalkan solat 5 waktu, amin

aku – esoklah abh… oke insyallh… terima kasih

🙂 Abah – saje hantar awal2, nanti takut lupa lak. nak bagi hadiah tu tak delah, hanya doa agar ayein sihat sentiasa, murah rezeki, panjang umor dan cepat kahwin, amin.

aku – amin… terima kasih

huhuhu…touching sungguh… sbb da sebak aku msj pendek jer kt abahku… tidak nak gak ckp.. bukan hadiah yg ayien harapkan… cukuplah abah sentiasa doakan anak abah ni….

TERIMA KASIH ABAH… ayien pun akan sentiasa doakan abah… luv u lah!!!

oke2..tutp topik sadis… nak share wish beday plg sweet dr en samsudin dan en firdaus dua2 dak opis aku….hehe

dan yang plg special dari my best fren emi erdayu… review khas dlm blog dia disini… thankz tayunk.. so nice.. sadis pn ader… ehe~

anyway.. time kasih la pada semua ea… luv u all lah… ehe

Ya ALLAH,

panjangkanlah usiaku,

agar lebih lama dapat ku mentaati Mu,

Jadikanlah kehidupan ini sebagai ladang,

moga di akhirat kelak ku mengutip hasilnya.

Ya ALLAH,

tambahkanlah amalan ku di saat bertambah usiaku,

Jadikanlah cahaya Mu yang bersinar menyinari jalanku,

Rehatku adalah rantaian zikir,

Rantai yang ku kalungkan pada leherku,

Sebagai tanda cintaku pada Mu,

AMIN…..~

Advertisements

::Praktis……~

……..السلام عليكم

lame tul x update… hehe…

aku ni xla bz sgt.. bkn PM pn kn…:P tp xdo idea nak citer sal ape…..

okelh… nak share skit gmbo2 aku snap sekitar taman perumhan umah aku neh….

ulau melingkau atas pagau,

ambik kayu tlg katuk kn,

aku bdk bru blajau,

klu salah tlg editkn… ehe

nak blaja….. nak blaja…. nak blaja…… ehe…

usaha akn ditruskn… chaiyok2!!