:: Pintaku Hasratku Cintaku ::

Archive for September, 2010

:: Misi Flamingo…. ~

salam….

sebesar2 alam gmbr aku buh… hahaha

** alkisahnyer… semalam aku g berbuka puasa ngan kwn2 mase poli dulu… dak2 DTK (kecuali ila)… dri melaka ke setapak semata2 g mkn… hehe.. ok la kn setapak jer pun bkn kne gne byk langkah….. :p

** tp berbaloi la kn… byr rm22.80++/1 org .. amik ler seberapa byk mkanan yg ko nak.. plg best seafood.. udang galah.. pehhh tp aku mkn sekor jer.. oman mkn byk.. haha

** aku dri melaka seawal 2.30ptg… punyer nak hbs kan masa aku lalu ler jln lama smpi seremban… jimat…. kul 4.10ptg aku da tercangak kt petronas puchong tguu cik jeje lik keje… tu pn aku bwk 60-80 km/jam… bg sang puteh relex2 amik angin….haha

**pastu g amik ila n trus ke stesen lrt sg besi… ptutnyer g sesama ngan shim n pjah tp mne ntah deme men pusing2 kt putrajaya tu ( da lme duk ctu pn nk men pusing2 lg) aku n the geng pn gerak ler dlu… bkn ape nak kejor mase….~

**nek lrt smpi titiwangsa n trus ke flaming steamboat di platinum walk danau kota…..ayok.. ~ org punyer la rmai… kmi berbuka smbl beratur.. trima kasih pada air kotak yg kmi bli sblm nek lrt…. yeay~

**ape2 pn.. maseh pada smua 13org yg sudi hadir berbuka sama2… klu ader cacat cela tu harap maap la ea… hope xtvt mcm ni jd acara tahunan.. syok gk kn… tp aku cm x terasa la mkn mlm tu.. sbb sonok tgk kwn2.. hehe

** plg sodey sx sweater pemberian akakku tertinggal kt ctu.. huhu.. hampeh tul… sowi ea kak noy…~

** tu yo lah.. xtau nak citor pe lg… chow….

dodik dodik dodik…~ dodik dodik dodik….~ <– irama yg kini hangat di bibirku…. haha

Advertisements